Το φθινόπωρο είναι η εποχή για layering, ένα στυλ που μας κρατάει ζεστούς όταν χρειάζεται και κάνει κάθε ντύσιμο πιο ενδιαφέρον !


Το layering είναι μια τεχνική στο styling που γνωρίζοντας την μπορούμε να αξιοποιήσουμε σχεδόν κάθε ρούχο. H λέξη layer σημαίνει στρώμα/στρώση και χρησιμοποιείται στο styling για να περιγράψει κάθε στρώση ρούχου που φοράμε χτίζοντας το look που θέλουμε. ( Κάποτε το λέγαμε «look κρεμμύδι»!!! )


Ξεκινάμε έχοντας στο μυαλό μας περίπου την εικόνα που θέλουμε να αποδώσουμε. Το τελικό στυλ είναι πιο εύκολο να πετύχει εάν ξεκινήσουμε την πρώτη στρώση από ρούχα με ενιαίο ή παρόμοιο χρωματικό τόνο και στη συνέχεια προσθέσουμε επιπλέον ρούχα ή αξεσουάρ.


Χρήσιμα κομμάτια-κλειδιά που χρησιμοποιούνται για ένα άνετο και μοντέρνο layered look : 

 

 

  • Το τζιν. Ιδανική βάση για να ξεκινήσετε το δικό σας layering.

 

  • Τα παντελόνια φόρμας που δεν φαίνονται τελείως αθλητικά και δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στυλ.


  • Η ζακέτα με το φερμουάρ φοριέται σαν μπλούζα και σαν ζακέτα, μέσα από το μπουφάν αλλά και πάνω από κοντομάνικα ρούχα.

  • Τα μπουφάν. Επιλέξετε να επενδύσετε σε 1-2 μπουφάν που συμπληρώνουν άψογα τη γκαρνταρόμπα σας στο σύνολό της.

  • Kαι φυσικά τα t-shirts που είναι απαραίτητα σε κάθε ντύσιμο!

Ιδανικά κομμάτια για το συγκεκριμένο στυλ διαθέτει το brand Jack & Jones που μπορείτε τώρα να βρείτε στο rouxa365.gr σε μοναδικές προσφορές !  
 
 

Το πιο σημαντικό είναι να συνδυάσετε τα σωστά κομμάτια για να πετύχετε ένα περιποιημένο αποτέλεσμα, που θα δείχνει κομψό και μοντέρνο. Επισκεφτείτε το rouxa365.gr , ψωνίστε τα ιδανικά κομμάτια για το layering του φθινοπώρου και δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ!