Όταν τα πρωινά ετοιμαζόμαστε για την δουλειά ή για τις υποχρεώσεις μας χάνουμε πολύ χρόνο ψάχνοντας το σύνολο εκείνο που θα μας συνοδεύσει.  Μπορείτε να κερδίσετε χρόνο από αυτή την διαδικασία και να ξυπνάτε 10 λεπτά αργότερα αρκεί να ακολουθείτε κάποια tip!

Οργανώστε την ντουλάπα σας

Εάν οργανώσετε την ντουλάπα σας ανά χρωματικό τόνο ή ανά είδος ρούχου, η καθημερινή επιλογή ρούχων θα γίνει για εσάς πιο εύκολη. Επιλέγοντας μόνο ένα παντελόνι, θα βρείτε αμέσως το τοπ που έχετε στο μυαλό σας χωρίς να το ψάχνετε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ σας. Πολλές φορές μάλιστα ειδικότερα οι γυναίκες έχουμε τόσα ρούχα που ξεχνάμε την ύπαρξη των υπολοίπων. Αυτό το κόλπο θα σας βοηθήσει να τα έχετε συγκεντρωμένα και έτσι να γνωρίζετε κάθε στιγμή το τι υπάρχει μέσα στην ντουλάπα σας.

Επιλέξτε το σύνολο σας την προηγούμενη μέρα

Λίγο πριν να πέσετε για ύπνο μπορείτε να αφιερώσετε πέντε λεπτά στο να επιλέξετε τι ρούχα θα φορέσετε την επόμενη μέρα. Μπορείτε να τα αφήσετε πάνω σε κάποιο τραπεζάκι ή σε μια καρέκλα και όταν θα σηκωθείτε μέσα σε 3 λεπτά θα είστε έτοιμοι ενδυματολογικά και θα έχετε χρόνο στην διάθεση σας για άλλες δραστηριότητες.  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε εκείνα τα πέντε λεπτά ύπνου τα οποία εύχεστε να είχατε επιπλέον κάθε πρωί!

Εάν ακόμη και αυτή η διαδικασία σας φαίνεται κουραστική για να την κάνετε το βράδυ,  απλά σκεφτείτε το σύνολο που θα φορέσετε την επόμενη ώστε να σηκωθείτε τα πρωί και να κερδίσετε χρόνο από το ψάξιμο!

Προετοιμάστε την τσάντα και τα αξεσουάρ σας

Ένας ακόμη τρόπος για να μην χάνετε άσκοπα χρόνο το πρωί είναι να προετοιμάζετε την τσάντα αλλά και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε από πριν. Όσον αφορά την τσάντα σας, όταν βγάζετε κάτι το οποίο το έχετε πάντα μέσα σε αυτήν να το επιστρέφετε  σε αυτήν και να μην το αφήνετε δεξιά και αριστερά. Τέτοια αντικείμενα είναι τα κλειδιά, το πορτοφόλι, τα γυαλιά ηλίου και τα επίσημα έγγραφα σας! Τέλος, οργανώστε τα αξεσουάρ σας ανά είδος ώστε να τα βρείτε με μια κίνηση και να μην τα ψάχνετε!