Λίγο μετά την αγαπημένη εποχή των γιορτών ξεκινάει εκείνη η άλλη αγαπημένη… η περίοδος των εκπτώσεων! Ε ναι λοιπόν! Είναι μια τέλεια ευκαιρία για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας χωρίς τρελά έξοδα…Ευκαιρία να βρούμε αγαπημένα κομμάτια σε μοναδικές τιμές.  

Οι εκπτώσεις όμως θέλουν και μια οργάνωση ώστε να αποφύγουμε κλασσικά λάθη και να καταλήξουμε με καινούργια ρούχα που δε θα φορέσουμε ποτέ!


Ιδού λοιπόν μερικά βασικά tips :


Eπίσκεψη στη ντουλάπα μας

Πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση αφιέρωσε λίγο χρόνο μπροστά στη ντουλάπα σου ώστε να δεις τις πραγματικές ελλείψεις σου. Τι είναι αυτό που λείπει περισσότερο από τη γκαρνταρόμπα σου? Casual ρούχα όπως μπλούζες και παντελόνια ή βραδινά φορέματα ?


Window shopping πριν από το shopping

Ξεκίνα την προετοιμασία σου λίγο πριν…Κάνε μια περιήγηση στα αγαπημένα σου ηλεκτρονικά καταστήματα και διάλεξε τα κομμάτια που πραγματικά θέλεις. Συγκέντρωσέ τα κάπου όλα μαζί ώστε να μπορείς να τα επισκεφτείς εκ νέου την περίοδο των εκπτώσεων.


Λίστα

Αφού έχεις κάνει την παραπάνω προετοιμασία πάρε στυλό και το σημειωματάριο σου  και ετοιμάστε μια λίστα με τα κομμάτια που χρειάζεσαι να αγοράσεις. Βαρετό? Χμμμ..σωτήριο θα λέγαμε εμείς ! Άλλωστε ως γνωστόν.. ο χρόνος είναι χρήμα!

 

Προτίμηση  στα κλασσικά κομμάτια

Eπένδυσε σε βασικά και κλασσικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιπτώσεις και με διαφορετικούς τρόπους. Ναι, ένα εκκεντρικό κομμάτι μπορεί να το βρεις σε πολύ καλή τιμή, όμως πόσες φορές θα το φορέσεις? Δεν είναι καλύτερα να  επιλέξεις ένα minimal all day φόρεμα ?  Μπορεί να δείχνει κάθε φορά διαφορετικό ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις!


Επένδυση σε αξεσουάρ

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσεις σε ακριβότερα ή πιο ιδιαίτερα κομμάτια αυτό είναι τα αξεσουάρ! Προσθέτουν ένταση και στυλ σε ουδέτερα look και μεταμορφώνουν κάθε μας εμφάνιση. Το ίδιο outfit μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα ανάλογα με την τσάντα που θα κρατήσουμε και  το παπούτσι που θα το συνδυάσουμε. Τέλος,  ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα!

 

Καλές αγορές!