Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Οι βόλτες, οι γιορτές και τα καλέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών και η κομψότητα στο ανδρικό ντύσιμο είναι must.


To rouxa365 σας λύνει τα χέρια προτείνοντας σας συγκεκριμένους συνδυασμούς για να δείχνετε στα καλύτερα σας σε κάθε περίσταση: 


Ηoliday Elegance

 

Συνδυάστε το μαύρο chino παντελόνι σας με μαύρο πουκάμισο και γκρι σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες στα τσεπάκια του, μαύρα δερμάτινα παπούτσια και ζώνη και είστε έτοιμοι!

 

All that jazz

Σοφιστικέ look με jazz λεπτομέρειες για να ξεχωρίζετε στις πιο επίσημες εξόδους σας. Chino μπλε παντελόνι με πουκάμισο σε λευκό χρώμα με μαύρο πουά και μαύρο κολάρο συνδυασμένα με μαύρο γιλέκο και ιδιαίτερο μπλε ανδρικό παπούτσι Versace.

 

Festive Smart

Για μια εντυπωσιακή και μοντέρνα εμφάνιση συνδυάστε μαύρο chino παντελόνι με πουκάμισο σε ανθρακί χρώμα με γκρι και μαύρα τετράγωνα σε όλη την επιφάνεια και γκρι σακάκι με μπαλώματα. To look ολοκληρώνεται με μαύρα δερμάτινα παπούτσια και ζώνη.

 

Navy Elegant

O συνδυασμός καφέ με navy blue είναι από τους αγαπημένους μας. Συνδυάζουμε καφέ παντελόνι chino με ιδιαίτερο πουκάμισο μπλε με καφέ μικροσχέδιο και ρίγα στο εσωτερικό της μανσέτας, παπούτσια Versace σε μπλε διχρωμία και suede μπλε ζώνη χειροποίητη. Η απόλυτη κομψότητα για βόλτες στην πόλη αλλά και για τις εξόδους σας!

 

Timeless elegance

Κλασσική κομψότητα ιδανική για τις γιορτινές μέρες με μαύρο chino παντελόνι και σακάκι μεσάτο στο ίδιο χρώμα. Το look ολοκληρώνεται με δερμάτινα παπούτσια και ζώνη.

 

Eπιλέξτε το δικό σας look για απόλυτη κομψότητα τις ημέρες των γιορτών… εκτός αν προτιμάτε να επιλέξετε με χιούμορ κάποια από τα παρακάτω εορταστικά look και να είστε ακόμα πιο μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων!  

Χρόνια πολλά!