Εσείς τι θα επιλέξετε? Τη διαχρονική γοητεία και το ρομαντισμό του Παρισιού ή την κοσμοπολιτική ατμόσφαιρα του Λονδίνου ? Ότι κι αν επιλέξετε ή  Y not? σας ταξιδεύει  εκεί με το μοναδικό της design και προσθέτει ιδιαίτερο στυλ στην καθημερινότητα σας. 

 

Τσάντες, νεσεσέρ και πορτοφόλια που σας ‘’ταξιδεύουν’’ σε διάφορα μέρη του κόσμου με τα υπέροχα σχέδια τους, αποτυπωμένα  σε  εικαστικό  καμβά  με λεπτομέρειες ποιοτικού  δέρματος. Η Ynot? είναι ένα  είναι brand  με αξεσουάρ που συνδυάζει παραδοσιακά υλικά σε πρωτότυπες εκτυπώσεις.


Τα προϊόντα Ynot? είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς οικογενειακής παράδοσης, που ξεκίνησε στο Μιλάνο στη δεκαετία του '50. Δεν είναι απλά ένα εμπορικό σήμα μόδας, αλλά μια πρόσκληση για την ελευθερία της έκφρασης: τα προϊόντα καθίστανται με τον τρόπο αυτό ένα μέσον για να επικοινωνούμε τη δική μας ταυτότητα και τα συναισθήματα.

Συνδυάστε τις με οποιοδήποτε outfit,ταξιδέψτε μαζί τους στη δική σας αγαπημένη πρωτεύουσα του κόσμου και χαρίστε απαράμιλλο στυλ στις εμφανίσεις σας!   

Επιλέξτε τη δική σας Ynot?  εδώ.