Τo ανδρικό ρολόι είναι ένα από τα βασικότερα  αξεσουάρ της αντρικής γκαρνταρόμπας. Είναι το μοναδικό κόσμημα για τον άντρα, είναι σύμβολο του στυλ και μπαίνει στο χέρι του για να ολοκληρώσει το ντύσιμό του & να τονίσει  προσωπικότητα του. 

 

Κάθε άντρας αξίζει να επενδύσει σε ένα καλό και ακριβό ρολόι αλλά μπορεί να έχει και  περισσότερα από ένα επιλέγοντας κάθε φορά  ανάλογα με την ώρα, τη διάθεση και το στυλ ντυσίματος

 Ας δούμε λοιπόν τις βασικές τάσεις στα ρολόγια, ώστε να επιλέξει ο καθένας αυτά που προτιμάει ή λείπουν από την γκαρνταρόμπα του. 

Κλασικά & κομψά για σοφιστικέ look: Tα επιλέγουμε για  τις επαγγελματικές ή τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας. Συνήθως με δερμάτινο λουράκι και χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες ταιριάζουν απόλυτα με τα κουστούμια μας ή το casual chic ντύσιμο που επιλέγουμε για το γραφείο.

 

Mοντέρνα: Ρολόγια για εκείνους που θέλουν να ξεχωρίζουν και ξέρουν καλά πως θα τα συνδυάσουν και με το καθημερινό τους ντύσιμο αλλά και με πιο σοφιστικέ εμφανίσεις. Ένα denim ρολόι από την Diesel σίγουρα  ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και συμπληρώνει ιδανικά το look σας. 


 Ογκώδη ρολόγια: Τραβάνε το βλέμμα και είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος να υπογραμμίσετε το στυλ σας. Μπορεί να είναι αθλητικά για εκείνους που τους αρέσουν τα σπορ ή το αθλητικό στυλ γενικότερα  ή και πιο κομψά για να συνδυάζονται με όλες τις περιστάσεις.

 Ρολόγια σε έντονα χρώματα: Για εκείνους που δεν φοβούνται να παίξουν με το στυλ τους και ξέρουν για παράδειγμα πως ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο ρολόι θα δώσει μια διαφορετική πινελιά σε οποιοδήποτε σύνολο.

Το ρολόι που θα αγοράσετε αντανακλά την προσωπικότητά σας και είναι βέβαιο ότι θα είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Οι προτάσεις είναι πολλές.

Δείτε τις και βρείτε τα δικά σας αγαπημένα!