Τα Cropped Tops είναι οι μπλούζες που αφήνουν κάποιο μέρος της κοιλιάς σας ακάλυπτο και είναι ιδανικά για δροσερές εμφανίσεις. Εμφανίστηκαν πέρυσι και είναι και φέτος ένα από τα trend του Καλοκαιριού. Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σε σχέδια και να επιλέξετε τα μήκος που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας.


    Παρακάτω θα αντιληφθείτε πως δεν χρειάζεται να αντιστέκεστε σε αυτά, ακόμη και εάν η σιλουέτα σας δεν είναι πολύ αδύνατη! Δείτε πως θα τα συνδυάσετε:

 

Με ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες


Σε αυτή την περίπτωση, από την μία δεν χρειάζεται να συνοδεύετε τα ψηλόμεσα ρούχα σας με top που μπαίνουν από μέσα (και έτσι να ζεσταίνεστε το Καλοκαίρι), ενώ από την άλλη τα cropped tops θα αφήσουν ακάλυπτο το πιο πάνω μέρος της κοιλιάς, εκεί όπου δεν συνηθίζεται να φαίνεται άσχημο το σώμα ακόμη και αν έχετε κάποια κιλά παραπάνω. Το στυλ σας θα είναι κομψό και μοντέρνο.


Με κολάν


    Για τις πιο casual εμφανίσεις σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα κολάν. Εάν το cropped top σας είναι μονόχρωμο, μπορείτε να το φορέσετε με ένα πολύχρωμο κολάν και τα αθλητικά σας παπούτσια και είστε έτοιμες για την καθημερινή σας βόλτα!


Με τζιν παντελόνι ή σορτσάκι 


    Εάν η κοιλίτσα σας  το επιτρέπει μπορείτε να παίξετε με το στυλ σας συνδυάζοντας το cropped top σας με το jean παντελόνι σας ή το σορτσάκι σας για τις καλοκαιρινές μέρες.
Ακόμη, μπορείτε να το φορέσετε με μια jean σαλοπέτα, η οποία θα αφήνει λίγο δέρμα να φαίνεται τραβώντας τα βλέμματα πάνω σας!


Για τις βραδινές σας εμφανίσεις


    Μπορείτε να συνδυάσετε το cropped top σας με μια skater ή μια  pencil φούστα και τα πέδιλα σας ή τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σας ώστε να τονίσετε την θηλυκή σας πλευρά!


Πάνω από ένα στράπλες φόρεμα

 

 Φορέστε το στράπλες φόρεμα σας και από πάνω το Cropped Top για να δώσετε την εντύπωση ότι φοράτε ψηλόμεση φούστα!

 

Σε κάθε περίπτωση, αφήστε στην άκρη τις υπερβολές και φορέστε το Cropped Top σας ώστε να φαίνεται το σώμα σας διακριτικά. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος κανόνας ώστε να έχετε ένα πετυχημένο σύνολο!