Τα πουά ρούχα είναι στην μόδα από ανέκαθεν; άλλες φορές φεύγουν και άλλες επανέρχονται δυναμικά. Αναμφισβήτητα,  το μοτίβο των polka dots προσδίδει θηλυκότητα στο στυλ σας και δίνει μια ρομαντική νότα στην εμφάνιση σας. Πέρα από τις βούλες, το μοτίβο αυτό συναντάται με καρδιές, αστέρια ή άλλα σχέδια σε ποικίλα μεγέθη.

Επίσης προσφέρεται σε πολλές αποχρώσεις με πιο συνηθισμένες αυτές του σκούρου μπλε ή του ασπρόμαυρου.

Πως θα το φορέσετε

Γενικά τα πουά μοτίβα είναι ευκολοσυνδύαστα  και ταιριάζουν πάρα πολύ με μονόχρωμα έντονου χρώματος κομμάτια. Δηλαδή, να επιλέξετε για παράδειγμα ένα πουά τοπ και να το συνδυάσετε με ένα κόκκινο skinny παντελόνι και μαύρα πέδιλα, ή με ένα jean και πέδιλα σε έντονο χρώμα.

Για μια πρωινή εμφάνιση μπορείτε να συνδυάσετε ένα σορτς πουά με μια μονόχρωμη μπλούζα με πρωτότυπη στάμπα από πάνω, μια μεγάλη τσάντα ώμου και τα φλατ παπούτσια σας.Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε ένα πουά πουκάμισο με ένα τζιν σορτς ή ένα πουά ολόσωμο φορμάκι.

Για το απόγευμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα στο μοτίβο του πουά συνδυασμένο με πλατφόρμες ή μπορείτε να επιλέξετε ένα πουά σακάκι και να το συνδυάσετε με skinny jean, ένα απλό τοπ και τις γόβες σας.

Το πουά μπορείτε να το φορέσετε και σε επίσημες εμφανίσεις σας σε γάμους και βαφτίσια σε συνδυασμό με παπούτσια σε έντονο χρώμα και μονόχρωμη τσάντα-φάκελο.Το ίδιο μπορέιτε να κάνετε και στους βραδινούς συνδυασμούς σας!

Γεμίστε λοιπόν με βούλες την ντουλάπα σας για να έχετε ρούχα που εύκολα σας δίνουν κομψότητα και θηλυκότητα!