Όλοι έχουν στην ντουλάπα τους ρούχα σε ασπρόμαυρους τόνους, καθώς αποτελούν τα πιο κλασικά χρώματα μιας γκαρνταρόμπας! Δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα, ενώ αν τα συνδυάσετε θα πετύχετε ένα υπέροχο σύνολο!
Διαβάστε 4+1 τρόπους ώστε να αποκτήσετε έυκολα τα ασπρόμαυρο look και εσείς!

 

1)Με μαύρο τζιν παντελόνι

Αναμφισβήτητα, το πιο συνηθισμένο τζιν παντελόνι μετά από το μπλε είναι το μαύρο! Ποιος δεν έχει τουλάχιστον ένα στην ντουλάπα του? Μάλλον κανείς! Εφόσον λοιπόν εχετε ήδη το παντελόνι, επιλέξτε ένα τοπ άσπρο με μαύρη στάμπα ή με μαύρα μοτίβα! Το πιο Καλοκαιρινό μοτίβο που μπορείτε να βρείτε σχεδόν παντού  είναι ένα πουά τοπ! Ως παπούτσια μπορείτε να φορέσετε ότι εσείς επιθυμείτε αρκεί να είναι είτε λευκά, είτε μαύρα!

2) Πως θα «σπάσετε» το Total black look

Εάν θέλετε για την έξοδο σας να φορέσετε ένα Total black σύνολο, μπορείτε να φωτίσετε το πρόσωπο σας συνδυάζοντας το με μια ζακέτα λευκού χρώματος και λευκά πέδιλα! Τόσο απλά!

3) Με Λευκό φόρεμα

Το Καλοκαίρι προτιμάμε τα λευκά φορέματα για έναν ακόμη λόγο: Είναι από τα πιο Καλοκαιρινά κλασικά χρώματα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες! Επιλέξτε λοιπόν ένα λευκό φόρεμα και συνδυάστε το με μαύρα αξεσουάρ: Ζώνη, τσάντα, παπούτσια! Το Ασπρόμαυρο look είναι έτοιμο!

4) Με Ασπρόμαυρες φούστες

Οι φούστες είναι από τα πιο θηλυκά κομμάτια αυτής της εποχής!! Επιλέξτε μια Midi floral  φούστα ή με άλλα μοτίβα και για να ισορροπήσετε το σύνολο συνδυάστε τη με ένα απλό λευκό τοπ και μαύρα πέδιλα! Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

5) Με Λευκό τζιν

Το λευκό τζιν όσο και αν το αποφεύγουμε υπό τον φόβο ότι θα λερωθεί εύκολα, αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις είτε στην δουλειά σας, είτε στις βόλτες σας! Για ένα επιτυχημένο Look συνδυάστε το λευκό τζιν σας με ένα ασπρόμαυρο τοπ και ασπρόμαυρα αξεσουάρ!