Είναι τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σας που  σας κρατάνε ζεστούς στις κρύες χειμωνιάτικες βόλτες  και παράλληλα τονίζουν το στυλ σας μια και είναι συνήθως η τελευταία πινελιά στο ντύσιμο σας. Μακριά ή κοντά, με γούνινες ή δερμάτινες λεπτομέρειες μονόχρωμα ή με σχέδια,  τα πανωφόρια  είναι  απαραίτητα κομμάτια στη ντουλάπα ενός άντρα.  

Μπουφάν : Τώρα που το κρύο  και οι βροχές έχoυν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους, τα μπουφάν έχουν την τιμητική τους. Άνετα και ταυτόχρονα κομψά συνδυάζονται εύκολα με casual ντύσιμο αλλά και με τα πιο επίσημα ή business  ρούχα σας.

Αμάνικα : Τα αμάνικα μπουφάν μας επιτρέπουν να «παίξουμε» με το στυλ μας συνδυάζοντας τα με διαφορετικά ρούχα και χρώματα κάθε φορά.

Σακάκια : Απαραίτητα κομμάτια στην ντουλάπα κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του, τον συνοδεύουν στα επαγγελματικά του ραντεβού αλλά και στον Κυριακάτικο καφέ του.

Ζακέτες : Μια όμορφη ζεστή ζακέτα είναι πλέον must στα ανδρικά ρούχα. Μπορεί να αντικαταστήσει το σακάκι για ένα πιο χαλαρό αλλά πάντα κομψό στυλάκι και να σας κρατήσει ζεστούς όλη μέρα.